Lite planering

september 30, 2015 | 08:51 | av Johan

Formen går verkligen snabbt att bli av med! Lite mer än två veckor sedan jag nog skulle säga att formen ändå var god, under den perioden har jag joggat två gånger båda gångerna med ångest – tryck över bröstet – krampkänning – katastrofal känsla – ja alla symptom på att vara fett otränad. Visserligen har en latent förkylning också gjort sitt men ändå tycker man att det borde kännas lite lättare än det gör just nu.

Skor från New Balance är på väg! Blir spännande att testa nya modeller som Vazee Rush vilka ser riktigt trevliga ut. Återkommer med kommentar.

Eftersom det är höst så är planeringen för året i full gång. Har bokat in ett läger i Portugal hos springtime 14-28 november och kommer snarast att boka flygstolen till Sydafrika över nyår och in i nästan hela januari. Känns som en stabil plan till att börja med. Sen några nya idéer träningsmässigt också men för mig är det först och främst tålamod och utan att stressa fram träningen som är prio i år. På så sätt tror jag kroppen kommer hålla och då kommer förmodligen resultaten trilla in med.

Fel av mig att haussa Karo Bio – jag återupprepar: lyssna aldrig på råd utan att först skaffa dig en egen bild av bolaget – med det sagt tror jag samtidigt att på lång sikt kommer Karo Bio att vara en glädjepastill i portföljen. Återstår att se.

Det blir att njuta två veckor till av vilan för att sedan njuta av att grundträningen äntligen drar igång igen. Båda är lika njutbara men jag föredrar utan tvekan det senare då man i dagsläget lätt blir rastlöst och har svårt att göra av med all energi.

autograf-j

Kommentera